Alles over MCSE, MCSA, MCDBA, Windows 2003, training, opleiding, cursus en certificeren
home trajecten tips & trucs boeken
Informatie
Nieuws
Alerts
Links
Contact
 

Certificeringstrajecten

Microsoft, Cisco en Citrix bieden IT Professionals de mogelijkheid om zich door middel van het behalen van één of meerdere examens te kwalificeren als Certified Professional.

Examen

Om een certificering te behalen, dienen de kandidaten één of meerdere van de actuele Cisco, Citrix fo Microsoft examens met goed gevolg af te leggen. (Een actueel examen is elk examen dat niet verlopen is. Klik hier voor een overzicht van actuele Microsoft examens.)

De examens worden ontwikkeld door mensen uit het veld, de onderwerpen en de vragen zijn dan ook een weerspiegeling van de dagelijkse praktijk. Het afnemen van exa mens wordt wereldwijd verzorgd door de onafhankelijke organisaties Pearson Vue en Prometric. Na het volgen van de trainingen en het doorlopen van een (aantal) oefenexamen(s) kunt u zich inschrijven voor een examen. De kosten van een examen zijn momenteel zo'n 150,-. Deelname aan examens is ongelimiteerd.

De Certificerings trajecten

Indien u zich wil specialiseren op het gebied van Windows 2003/2000, Cisco of Citrix dan kan dat met het doorlopen van één of meerdere van de andere certificeringen: De duur van deze trajecten is afhankelijk van een aantal zaken, zoals uw huidige kennis niveau, de examens die u wilt gaan doen en het tempo waarin u het traject doorloopt. Na het volgen van de trainingen en het doorlopen van een (aantal) oefenexamen(s) kunt u zich inschrijven voor een examen. De kosten van een examen zijn momenteel 150,-. Deelname aan examens is ongelimiteerd.
Sponsors mcse2000.nl


MCSE training, MCSA Cursus en Windows 2003 / 2008 opleiding bij Master it Training.